Vetëm 3 ditë nga nisja e Lojërave Olipike në Tokio, japonezët i druhen një vale tjetër Covid-19!

Written by on 20/07/2021

Edhe 3 ditë na ndajnë nga zhvillimi i Lojërave Olimpike në Tokio. Për këtë arsye autoritetet në Japoni kanë shtrënguar ndjeshëm rregullat dhe kontrollet, me qëllim mbajtjen nën kontroll të pandemisë. Sipas protokollit, sportistët do të bëjnë teste dhe kontrolle të vazhdueshme dhe duhet që të respektojnë të gjitha masat, si mbajtja e maskave gjatë gjithë kohës apo shmangia e kontakteve të panevojshme.

Japonezët i druhen një tjetër vale të koronavirusit, pasi numri i infektimeve është rritur ndjeshëm./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background