Vendosen 9 tabela informuese ne “Karaburun – Sazan”!

Written by on 11/12/2018

Ne Parkun Kombetar Detar KaraburunSazan jane vendosur ditet e fundit 9 tabela informuese ne zona me intensitet te larte turistik. Administrata Rajonale e Zonave te Mbrojtura Vlore ben te ditur se “vazhdojne investimet, ne Parkun Kombetar Detar Karaburun-Sazan, bazuar ne Planin e Menaxhimit, me qellim rritjen e vizibilitetit dhe informimin ne brendesi te zonave te ndryshme te parkut”. 9 tabela informuese ne zona me intensitet te larte turistik pergjate parkut do te informojne me mire turistet per vlerat dhe aktivitetet e lejuara. I shpallur ne vitin 2010 Park Kombetar Detar, Karaburun-Sazani eshte i vetmi i tille ne Shqiperise. Parku ofron atraksione te shumta natyrore, kulturore, historike dhe turistike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist