Vendimi qe mori Qeveria Shqiptare per turizmin!

Written by on 28/03/2019

Eshte miratuar nga Qeveria Shqiptare projektvendimi “Për kushtet dhe kriteret e ushtrimit të veprimtarisë ne plazhe ”. Ne kete vendim qeveria ka ashpersuar detyrimet ligjore per kontratat me privatët ne plazhet me qira si dhe ka vendosur rregulla të reja për një sezon turistik veror të mirëmenaxhuar dhe të sigurtë për pushuesit vendas dhe turistët e huaj! Shqipëria eshte gati për të pritur shumë më shumë turistë se viti paraardhës, ka thene ne nje deklarate per mediat ministri I turizmit z. Blendi Klosi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist