Vendet me te mira per turistet vegjetarian!

Written by on 21/05/2018

Zvicra eshte ne krye te nje studimi te vendeve me te mira evropiane per te qene nje vegjetarian, ndersa Portugalia eshte renditur si nje nga vendet me te keqija.Studimi, i kryer nga nje nga faqet me te njohura The Eco Experts, shpjegoi faktin se sa e lehte eshte per te qene nje barngrenes nga 26 vendet evropiane. Vendet u renditen duke u bazuar ne numrin e restoranteve me te njohura nga 100.000 njerez vegjetariane, konsumi vjetor i mishit per person; dhe nga çmimi mesatar i 1 kg mish. Listen e vendeve me te mira per vizitoret vegjetarian e plotesojne Finlanda, Norvegjia, Suedia, Anglia, Italia dhe Estonia ndersa si vendet me te papershtatshme per vegjetarianet u renditen gjithashtu Lituania, Greqia, Rusia, Kroacia, Ukraina, Bullgaria dhe Polonia.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist