Vendet me rritjen me te larte te numrit te turisteve

Written by on 26/09/2018

 

Organizata Boterore e Turizmit ka publikuar listen me vendet qe vitet e fundit kane pare rritjen me te larte te numrit te turisteve. Vendin e pare e mban Franca me 86,9 milione turiste nderkombetare ne vit. E vijojne renditjen Spanja, Italia dhe Britania. Nderkohe nen hijen e ketyre kombeve, po rriten destinacione te reja. Nje prej tyre eshte Moldavia, ku numri i turisteve eshte rritur me 19,6% krahasuar me vitin e kaluar. Te tjera destinacione pjese e listes jane Gjeorgjia, Izraeli, Islanda, Maqedonia, Bosnja dhe Armenia.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist