Vende të reja pune në sezonin turistik 

Written by on 27/06/2019

 

 

Agjensia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura do të punësojë me kontratë të përkohshme me shumë se 400 punonjës. Periudha kohore e punësimit sezonal do të nisë në 10 korrik dhe do të përfundojë në 10 shtator. Paga e kontratës së përkohshme do të jetë ajo minimale e parcaktuar sipas legjislacionit në fuqi. Shpenzimet e pagave të punonjësve të rinj  do të përballohen nga fondet buxhetore të Ministrisë së Drejtësisë , dhe asaj të Turizmit dhe Mjedisit. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist