Vende të ndryshme, strategji të ndryshme për turistët!

Written by on 19/06/2021

Pavarësisht kufizimeve që po lehtësohen, vende të ndryshme kanë rregulla të ndryshme përsa i takon turistëve. Në prag të sezonit veror Franca, Spanja dhe Islanda pranojnë vetëm udhëtarë të vaksinuar plotësisht. Greqia pranon të vaksinuarit me dy doza ose me një test negativ para udhëtimit.

 

Që të jesh i shpëtuar nga karantina 10-ditore në Itali duhet të testohesh negativisht nga Covidi. Nga ana tjetër Mbretëria e Bashkuar nuk është e hapur për turistët dhe udhëtimet jo-thelbësore./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist