Vazoja antike kineze shitet ne ankand me vlere rekord!

Written by on 02/06/2018

Nje vazo kineze, shume shekuj e vjeter e ruajtur ne Muzeun e Oklahomes, u shit ne nje ankand ne Hong Kong per 14.5 milione dollare.Vazoja prej porcelani e rralle iu dha Muzeut te Artit ne vitin 1960. Ajo ishte pjese e perhershme muzeut megjithese u mbajt ne depo per me shume se nje dekade.Prodhimi i vazos eshte urdheruar nga Perandori Chiang Mai ne fillim te viteve 1700 dhe vlera e tij u veresua nga 9 deri ne 11 milione dollare perpara ankandit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist