Urdhri i Biden për maskën, u vlerësua nga 91% e qytetarëve!

Written by on 08/02/2021

Urdhri i parë i presidentit Biden ku theksohej se çdo udhëtar duhet të mbajë detyrimisht maskë në aeroplanë, autobusë, trena dhe në aeroporte duket se është mirëpritur nga qytetarët amerikanë. Sipas Indeksit të fundit mujor të Besimit të Udhëtarëve të zhvilluar nga Travel Again, 91% e udhëtarëve e kanë vlerësuar këtë vendim. Gjysma e të anketuarve thanë se urdhri i Biden rriti besimin e tyre në udhëtime, 41% thanë se nuk kishte ndryshim dhe vetëm 9% thanë se uli besimin e tyre.


Current track

Title

Artist