Ura shekullore në projektin kryesor të vitit, ja si do të duket pas restaurimit!

Written by on 15/01/2020

Këshilli Kombëtar i Restaurimeve ka miratuar projektin e restaurimit “Ura e Shkinës”, Blinisht.  Projekti është hartuar nga Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Shkodër parashikon ndërhyrje konservuese dhe restauruese në elementet konstruktivë dhe estetikë të urës. Ura e Shkinës ndodhet në fshatin Blinisht, në Lezhë dhe është ndërtuar në shekullin e 12-të.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist