Universiteti amerikan hap dyert për studentët, ja cilat janë kriteret e pranimit!

Written by on 05/12/2019

Universiteti “Columbia” në New York do të integrojë deri në 30 studentë refugjatë në SHBA, duke mbështetur plotësisht tarifat e shkolllimit dhe akomodimin e tyre. Ky program bëhet në sajë të nismave të filluara në vitin 2016, në kuadër të të cilave shtatë studentë sirianë i janë bashkuar tashmë universitetit prestigjoz. Do të pranohen personat e shpërngulur të cilët kanë lënë vendin e tyre të origjinës prej të paktën 2 vitesh, por më pak se 10 vite dhe arsimi i lartë i të cilëve është ndërprerë nga një ngjarje e jashtme. Studentët do të jenë të mund të aplikojnë në të gjitha katedrat e universitetit dhe ciklet në varësi të profilit të tyre akademik.  Studentët e parë të programit do të zgjidhen në vitin 2020.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist