United Airlines, nje tjeter opsion per percaktimin e gjinise se pasagjereve!

Written by on 26/03/2019

United Airlines, nje tjeter opsion per percaktimin e gjinise se pasagjereve! United Airlines është bërë linja ajrore e parë amerikane që ofron nje tjeter mundesi per percaktimin e gjinise, Pasagjeret tani kanë mundesi për të identifikuar veten si M (mashkull), F (femër), U (i pazbuluar) ose X (i paspecifikuar), që korrespondon me atë që tregohet në pasaportat ose identifikimin e tyre. United Airlines jane te vendosur te udheheqin industrinë në përfshirjen e LGBT dhe gjithashtu po sigurojmë trajnime shtesë të punonjësve për ta bërë kete procedure edhe më të mirëpritur për të gjithë klientët dhe punonjësit .


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist