UNESCO vlereson Shqiperine per mbrojtjen e trashegimise kulturore!

Written by on 21/11/2018

UNESCO ka vleresuar punen qe po ben Shqiperia ne drejtim te promovimit dhe mbrojtjes se vlerave te trashegimise kulturore.Per te dyten here brenda pak muajsh ministrja e Kultures, eshte takuar me drejtoreshen e pergjithshme te UNESCO-s, takim ky qe u mbajt ne Paris, ne seline e UNECO-s, aty ku eshte hapur ekspozita “Nje dritare ne trashegimine kulturore te Shqiperise”. Ne kete ekspozite jane paraqitur dhjetra ikona qe konsiderohen thesaret e trashegimise shqiptare Shqiperia pas 60 vjetesh te anetaresimit ne UNESCO nuk eshte me thjesht pjesemarrese, por kontribuese ne ruajtjen e trashegimise boterore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist