UNESCO, vendimi për Ohrin në 5 korrik

Written by on 22/06/2019

 

 

Komiteti i Trashëgimisë Botërore do të mblidhet në 30 qershor deri me 10 korrik , në Azerbajxhan për të ekzaminuar 36 pasuri të reja që do ti bashkohen UNESCO-s.  Në 5 korrik do të votohet për pjesën shqiptare të liqenit të Ohrit për tiu bashkuar pjesës maqedonase e cila është e renditur prej vitesh mes pasurive botërore. Pjesë e diskutimeve të komitetit do të jenë edhe Gjirokastra, Berati dhe Butrinti.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist