Uleza ne vemendjen e turisteve

Written by on 29/06/2018

Uleza ne vemendjen e turisteve

Uleza, e cilesuar si perla e Shqiperise, nje qyteze e vogel e rrethuar nga fshatra turistike me nje natyre perrallore, eshte kthyer tashme nje destinacion per turistet vendas e te huaj. Pas shpalljes Park Natyror Rajonal rreth pese vite me pare, tashme Ulezen e vizitojne jo vetem me shume vizitore shqiptare por edhe turiste te huaj nga Italia, Franca, Gjermania, Çekia e Polonia. Gjate viteve te fundit Qeveria shqiptare dhe CEB kane realizuar investime per ndertimin e kanalizimeve dhe depurifikimin e ujerave te zeza, ndertimin e ujesjellesit dhe sistemin e shperndarjes se ujit te pijshem, rikonstruksionin e sheshit qendror dhe fasadat e ndertesave shteterore ne kete destinacion i cili kete vit do te prese nje rekord te ri turistesh.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist