Udhëtimi në Hungari: Çfarë duhet të dini para se të shkoni

Written by on 10/09/2021

Që nga fillimi i pandemisë, Hungaria ka raportuar gjithsej 814.409 raste të infeksionit COVID-19 dhe 30.080 vdekje, sipas shifrave të publikuara nga Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH). Megjithatë, edhe në mes të pandemisë, autoritetet në Hungari kanë filluar të lehtësojnë masat e tyre parandaluese dhe të lejojnë më shumë udhëtar nga vende të tjera të hyjnë në territorin e saj, edhe për qëllime jo thelbësore.

Personat që janë shëruar nga virusi në muajt e fundit ose që mbartin një dokument që vërtetojnë imunitetin e tyre lejohen të hyjnë në Hungari pa kufizime./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background