Udhëtimi me tren, tendenca e vitit të ardhshëm!

Written by on 27/12/2019

Operatori kombëtar hekurudhor austriak OeBB, ka vendosur të zgjerojë rrjetin europian të trenave që operojnë natën me më shumë destinacione, pasi viti 2019 solli rritje të numrit të pasagjerëve që udhëtonin natën, sipas shefit ekzekutiv të kompanisë. Kjo e fundit operon 18 linja në markën e saj “Nigtjet” si dhe tetë  linja të tjera në stacionet europiane hekurudhore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist