Turqia tregon solidaritetin e jashtëzakonshëm me shqiptarët. Ja sa shtëpi do të ndërtojë në vendin tonë!

Written by on 30/11/2019

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan ka bërë të ditur se do të ndërtojë 500 shtëpi  për banorët e prekur nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri. “Shpresojmë që ekipet tona të kryejnë punimet e përshtatshme në Shqipëri dhe si vëllezër turq do të ndërtojmë 500 njësi banimi”, ka thënë Erdogan.  Deri tani janë mbledhur disa shuma të mëdha nga donatorë shqiptarë e të huaj.


Current track

Title

Artist

Background