Turqia pret nje vere te shkelqyer!

Written by on 10/04/2018

Turizmi ne Turqi eshte ne rritje kete vit dhe kete fakt e deshmojne edhe autoritetet e turizmit ne kete destinacion. Sipas te dhenave te bordit turk te turizmit ky vit do te sjelle rreth 5% rritje te numrit te turisteve te pergjithshem ne vend ne krahasim me 2017. Sidomos sezoni turistik i veres do te jete ai qe do te karakteriziohet nga nje fluks i larte turistesh ne destinacionet bregdetare turke por edhe ato historike e kulturore. Nderkohe Shoqata e Agjencive Turistike Turke shprehet se numri i turisteve ne Turqi kete vit do te kaloje mbi 35 milione.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist