Turqia, parajsa e ardhshme per turizmin mjekesor!

Written by on 03/04/2018

Turqia, parajsa e ardhshme per turizmin mjekesor!

Turqia pritet te rifitoje popullaritetin e saj si nje destinacion turistik midis udhetareve nderkombetare. Ndaj, vendi po zhvillon te gjithe sektoret e tij, duke perfshire edhe turizmin mjekesor. Qeveria e Erdoganit ka investuar me shume se 30 milione dollare ne turizmin mjekesor ne Turqi gjate dhjete viteve te fundit. Implantet e flokeve, fertilizimi in vitro, sherbimet dentare, nderhyrjet estetike dhe nderhyrje te ndryshme kirurgjikale jane nder trajtimet me te kerkuara. Keshilli i Udhetimeve parashikon se Turqine do ta vizitojne mbi 1 milione paciente ne vitin 2019 dhe deri ne 2 milione deri ne vitin 2023.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist