Turqia, numrin më të madh të familjeve me fëmijë në Europë!

Written by on 04/06/2019

Turqia është radhitur si vendi me numrin më të madh të familjeve me fëmijë në Europë. Sipas EUROSTAT, Turqia lë pas vendet anëtare të Bashkimit Europian në lidhje me numrin e familjeve me fëmijë në të gjithë kontinentin. Në Turqi 51% e familjeve kanë fëmijë, duke u ndjekur nga Irlanda , Sllovakia, Polonia, Rumania dhe Spanja. Ndërkohë nga ana tjetër në listën me numrin më të ulët të shtëpive me fëmijë në vendet e para janë Gjermania, Finlanda dhe Suedia.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist