Turqia ne 5 muaj me rreth 12 milion turiste!

Written by on 30/06/2018

Turqia ne 5 muaj me rreth 12 milion turiste!

11.8 milione turiste te huaj kane vizituar Turqine ne 5 muajt e pare te ketij viti. Shifrat i ka bere te ditura Ministri i Kultures dhe Turizmit ne Turqi. Gjate nje takimi me Keshillin e Konsultimeve mbi Turizmin ne Stamboll ministri tha se keto shifra jane 30 % me te larta se e njejta periudhe e nje viti me pare. Deri ne fund te ketij viti Turqia shpreson te shenoje mbi 40 milione turiste dhe 32 miliard $ te ardhura nga turizmi. Fluksi me i larte pritet gjate ketij sezoni veror.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist