Turqia, destinacioni me i mire i aventures 2019

Written by on 10/01/2019

Turqia, destinacioni me i mire i aventures 2019!

 

Turqia eshte ciklesuar si destinacioni me i mire i aventures ne bote
per kete vit. Klasifikimin e ka bere The Backpacker Society , nje
prej projekteve me te perfolura online per turizmin e aventures.
Mikpritja, zonat e pafundme malore qe ofrojne natyre te
mrekullueshme dhe sfide jane elementet qe e kane renditur Turqine
ne vend te pare te listes. Kosova eshte nga ana tjeter pjese e
klasifikimit te 20 destinacioneve me te mira per turizmin e
aventures kete vit qe plotesohet nga India, Kina, Bosnja, Gjerogjia,
Algjeria dhe Mali i Zi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist