Turizmi, Turqia e interesuar per bashkepunim me Shqiperine!

Written by on 20/11/2018

Rritja e bashkepunimit ekonomik e kulturor midis qyteteve shqiptare dhe atyre turke do te jete nje nxitje me teper per biznesin turk qe te investoje ne Shqiperi, si dhe do te ndikoje ne rritjen e shkembimeve turistike.Keshtu theksoi sot ambasadori i Turqise gjate nje takimi me kryetarin e bashkise se Durresit. Gjate takimit palet shprehen gatishmerine per nje binjakezim midis Durresit dhe nje qyteti bregdetar turk te ngjashem. Binjakezimi me nje qytet te rendesishem turk do te intensifikoje marredheniet ekonomike, turistike e kulturore dhe do te sherbeje per nje nxitje akoma me te madhe qe bizneset turke te investojne ne Durres.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist