Turizmi shpëton Spanjën për këtë vit. Të gjitha hotelet të rezervuara!

Written by on 04/09/2021

Mbërritjet turistike ndërkombëtare në Spanjë janë kthyer në nivelet e para pandemisë me një rritje në total  prej 78.3%. Të dhënat tregojnë se vetëm në muajin korrik  Spanja mirëpriti 4.4 milionë turistë.

Sipas Institutit të Statistikave Spanjolle, rritja është vërejtur me turistët nga Franca që renditen në vend të parë, më pas ato nga Gjermania dhe Britania e Madhe. Turizmi i brendshëm gjithashtu ka dëshmuar një rritje të lehtë në korrik me 5.8 milion turistë vendas, nga 5.7 milion në vitin 2019./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background