Turizmi nxit shërbimet në hotele dhe restorante

Written by on 20/06/2019

 

 

Sektori i shërbimeve ka patur tregues pozitivë në tremujorin e parë të vitit sipas të dhënave të INSTAT. Rritje të konsiderueshme ka patur në indeksin e tregtisë me shumicë dhe pakicë, tranportit si edhe të punësuarve në sektorin e restoranteve. Ndërkohë të vetmet që kanë shënuar ulje në volumin e shitjeve kanë qenë aktivitetet e shërbimeve të arkitekturës dhe inxhinierisë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist