Turizmi nxit blerjen e pronave nga te huajt ne Turqi

Written by on 24/12/2018

Turizmi nxit blerjen e pronave nga te huajt ne Turqi
Shitja e pronave per te huajt ne Turqi eshte rritur ndjeshem gjate ketij viti. Te dhenat i
berir te ditura Instituti Turk i Statistikave. Statistikat treguan se ne total jane shitur
89.626 shtepi, ku vetem gjate muajit nentor ka pasur nje dyfishim shitjesh. Biznesi
dhe turizmi jane dy faktoret kryesore qe kane kontribuar per kete rritje. Stambolli,
qyteti me i madh i Turqise, ishte vendi me i preferuar per blerje te prones nga te huajt,
i ndjekur nga qyteti turistik i Antalyas dhe Bursa.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist