Turizmi në Gjermani raporton një rritje të ndjeshme të kërkesës ndërkombëtare

Written by on 28/10/2021

Gjermania ka përjetuar një rritje të kërkesës ndërkombëtare për turizmin, zbulon raporti i Bordit Kombëtar të Turizmit Gjerman. Për më tepër, rreth 30.8% e të gjitha prenotimeve globale të hoteleve për tetor 2021 janë regjistruar në hotelet gjermane.

Nga ana tjetër, rritje po njeh gjithashtu numri i fluturimeve ndërkombëtare në krahasim me vitin 2020-të si dhe shitja e biletave të trenit për dhe nga Gjermania./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist