Turizmi masiv, shtohet numri i shteteve qe perpiqen ta evitojne!

Written by on 18/12/2018

Vijon te rritet lista e destinacioneve qe vendosin te limitojne numrin e turisteve qe i vizitojne per te mbrojtur trashegimine e tyre natyrore apo kulturore. Tashme pas Amsterdamit, Dubrovnikut dhe Barcelones edhe Hawai ka vendosur nje rregullore per numrin e turisteve ditor qe vizitojne atraksionet e vendit. Zhvillimi i nje turizmi te qendrueshem po kthehet ne prioritet per shume vende nderkohe qe kohet e fundit keto destinacione  po apelojne per me pak turiste ne sitet delikate te trashegimise ne vend.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist