Turizmi kulturor, faktor kyc per rritjen e vizitoreve ne Shqiperi!

Written by on 12/04/2018

Turizmi kulturor, faktor kyc per rritjen e vizitoreve ne Shqiperi!

Edhe kete vit  bregdeti dhe turizmi kulturor mbeten atraksionet me te medha per turistet e huaj ne vendin tone. Turizmi i monumenteve te kultures dhe ai i natyres,mbeten nje vlere e shtuar per ekonomine rajonale ku ndodhen. Specialistet e turizmit thone se ne Shqiperi vec turizmit detar ai kulturor eshte me terheqesi per kete vit dhe ka nje shtim te interesit te turisteve. Ne vendin tone numerohen mbi 2.400 objekte te nje  game te gjere kulturore. Shumica e monumenteve gjenden ne qytetet  Gjirokaster, Berat, Korçe e Shkoder qe do te jene me te vizituarat edhe per kete sezon.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist