Turizmi i fshatrave “ne feste”.

Written by on 28/03/2018

Turizmi i fshatrave “ne feste”.

Ministria e Bujqesise dhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit u bejne apel bashkive te vendit qe ne bashkepunim me organizata te aplikojne per mbeshtetjen e aktiviteve lokale ne promovim te fshatit, turizmit rural dhe produkteve tipike te zonave nepermjet konkursit “Festat Lokale”. Aplikimet do te priten deri ne daten 20 prill. Pjese e ketij projekti jane njesite vendore per perfshira ne programin “100 fshatrat”. Konkursi “Festat Lokale” eshte nje konkurs qe synon te nxise idete e reja dhe inovative ne fushen e turizmit dhe te ofroje mundesi mbeshtetjeje per t’i konkretizuar. Ai synon te terheqe me shume turiste ne fshatra turistike dhe zona rurale, te zgjase sezonin turistik ne keto rajone,  te promovoje produktet tipike lokale dhe te rrise te ardhurat nga turizmi ne keto rajone.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist