Turizmi i aventures ne fokus te mbeshtetjes nga BE

Written by on 18/06/2018

Berati eshte nje nga 4 rajonet pilote ku BE-ja do te mbeshtese nje oferte turistike te bazuar ne asetet kulturore dhe natyrore. Ambasadorja Romana Vlahutin dhe ekipi i delegacionit te BE-se kane eksploruar kanionin e Osumit,  nje nga vendndodhjet natyrore me te mahnitshme qe Shqiperia ka per te ofruar. BE-ja eshte e perkushtuar qe te mbeshtese nje industri turizmi qe respekton mjedisin dhe ofron mundesi ekonomike ne te gjitha stinet dhe ne te gjithe vendin. Nje prej segmenteve ku do te perqendrohen investimet eshte edhe turizmi i aventures prane destinacioneve si kanionet e Osumit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist