Turizëm Mjekësor në Meksikë: Cilësi e lartë, çmime të përballueshme!

Written by on 06/11/2021

Përafërsisht 1.2 milionë udhëtarë në mbarë botën vizitojnë Meksikën për procedura mjekësore të cilat në vendet e tyre kushtojnë ose nuk mbulohen nga planet e tyre të sigurimit. Meksika është një nga destinacionet më të vlerësuara për turizmin mjekësor, veçanërisht për amerikanët dhe kanadezët për shkak të afërsisë.

Rreth 800.000 deri në 1 milion amerikanë udhëtojnë në Meksikë çdo vit për qëllime mjekësore. Sipas Shoqatës së Turizmit Mjekësor, 8 nga 10 udhëtarë që vizitojnë Meksikën për procedura mjekësore janë amerikanë./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist