Turistet nga Europa Lindore me numrin me te larte ne Shqiperi!

Written by on 11/05/2018

Numri i turisteve ne Shqiperi sa vjen e rritet dhe kete sezon pritet nje rekord i ri. Turistet kryesisht nga Europa Lindore por  jo vetem vizitojne objektet historike dhe pikat e turizmit natyror ne vend ne pjesen me te madhe. Grupe turistesh vizitojne ne menyre te organizuar objektet historike te kryeqytetit dhe po ne menyre te organizuar vijojne me pas turet ne qytete te tjera te Shqiperise. Sipas agjencive turistike, polaket perbejne numrin me te madh te turisteve qe po vizitojne aktualisht Shqiperine. Nderkohe sipas specialisteve te turizmit thuajse te gjitha strukturat akomoduese qe plotesojne standardet e kerkuara nga agjencite me te cilet tur operatoret shqiptare kane kontrata, jane te rezervuara. Per investitoret private, operatoret kane kerkese  te permiresojne infrastrukturen akomoduese dhe per hoteleve ndersa qeverise i kerkojne te ktheje vemendjen nga infrastruktura rrugore ne zonat turistike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist