Turistet, kudo pervec vendit te tyre!

Written by on 29/06/2018

Turistet, kudo pervec vendit te tyre!

Sipas nje sondazhi te kryer se fundmi nga AC Group, ku u pane te gjitha rezervimet e pese viteve te fundit, shtete te ndryshme preferojne te vizitojne vende te tjera jashte shtetit te tyre. Studimi tregoi se francezet te cilet pelqejne destinacionet angleze ndersa amerikanet tendence te udhetimeve te tyre per kete vit kane Skocine. Per australianet, vendi me i preferuar per te vizituar mbetet serish Anglia. Gjermanet po zbulojne atraksionet greke dhe turke ndersa indianet gjithnje e me shume po preferojne Lindjen e Mesme. Studimi tregoi se turistet kineze te cilet lakmohen nga shume vende te botes preference kryesore kane kontinentin europian.

Portrait of family on beach


Current track

Title

Artist

Background