Turistët e huaj zgjodhën Vlorën këtë fundjavë, ideale për kamping!

Written by on 07/06/2021

Të huaj nga Zvicra, Bosnja, Polonia e Gjermania thonë se pushimet “camping” në Shqipëri janë eksperiencë e bukur. Shumë prej tyre iu drejtuan qytetit të Vlorës këtë fundjavë, por edhe jugut në tërësi duke shkaktuar radhë të gjata trafiku.

Pavarësisht se shprehen se mbeturinat janë një problem dhe qendrat e kampingut nuk janë në nivelet e duhura, turistët e huaj e preferojnë jugun e Shqipërisë për shkak të kombinimit mes malit dhe detit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background