Turistet e huaj vleresojne turizmin malor ne Shqiperi

Written by on 10/04/2019

. Ministri i Turizmit dhe Mjedisit z.Blendi Klosi zhvilloi një aktivitet me operatorët turistik në Valbonë, një nga polet turistike e cila po tërheq shumë vizitorë të huaj për shkak të bukurive malore dhe peizazhit të mrekullueshëm që ajo ofron. Turistët e huaj nuk vijnë në Shqipëri vetëm për detin, por sidomos për bukurinë e maleve- ka thene gjate prezantimit te projektit per hotelin me 5 yje ne Valbone, z. Klosi. Turizmi shqiptar ka shënuar një hap të rëndësishëm, falë investimeve, traditës dhe historisë që ka Lugina e Valbonës prandaj sdida e radhes mbetet administrimi i mire I te gjitha poleve turistike, për të prodhuar më shumë ekonomi dhe punësim.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist