Turistë individualë do të lejohen të hyjnë në Izrael duke filluar nga 1 korriku

Written by on 14/06/2021

Turistët e vaksinuar  do të lejohen të hyjnë individualisht në Izrael duke filluar nga 1 korriku.“Ka ardhur koha që Izraeli të hapet ndaj turizmit dhe të përfitojë nga statusi si një vend i vaksinuar për të mirën e ekonomisë së tij”, deklaroi Ministri i Turizmit në Izrael.

 

Aktualisht zyrtarët shëndetësorë po punojnë për të përcaktuar kriteret dhe banorët e vendeve që do të lejohen të hyjnë në Izrael./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background