Trump pret ne Shtepine e Bardhe Shoqaten Amerikane te Turizmit

Written by on 07/09/2018

 

Nje takim shume i rendesishem per industrine amerikane te turizmit eshte mbajtur ne Shtepine e Bardhe midis presidentit amerikan Donald Trump dhe Shoqates Amerikane te Turizmit qe shpesh kane pasur kundershti sidomos lidhur me vendime te ndryshme  te Trump qe kane dhene impaktin mbi sektorin e turizmit. Ne takim kane qene pjesmarres nder te tjera edhe Ceo-t e hoteleve Hyatt, Hilton dhe Mariott International. Gjate takimit u diskutua mbi impaktin qe ka industria ne ekonomine vendase dhe rendesine e turisteve te huaj ne forcimin e bashkepunimit midis qeverise dhe operatoreve turistike. Objektivi qe u vendos mes paleve ishte rritja e brandit USA , rritja e masave te sigurise per udhetaret, lehtesimi i marrjes se vizave dhe rritja e turisteve biznes dhe leisure qe do te kontribuonin ne reduktimin e deficitit financiar dhe shtimin e vendeve te punes.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist