Tripadvisor shpall destinacionet me te mira te vjeshtes!

Written by on 27/10/2018

Tripadvisor ka spallur destinacionet me te mira dhe me te lira per tu vizituar kete vjeshte. Sipas ketij websiti ky sezon do te sjelle rritje te numrit te levizjeve turistike ne Europe dhe ne kontinente te tjera me me shume se 5 % ne krahasim me nje vit me pare. Disa prej destinacioneve me te preferuara jane Madridi, Ljubjana, Budapesti, Varshava,  Sofja, Athina dhe Beogradi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist