Tren me shpejtësi të lartë, brenda 5 viteve të ardhshme?

Written by on 18/11/2019

Pas shumë vitesh vonesa dhe debate, më në fund duket se trenat me shpejtësinë më të lartë do të vijnë në Tajlandë.Me një projekt në ndërtim,një tjetër të aprovuar dhe shumë të tjerë që po merren paraysh, shumë pyesin nëse, hekurudha me trenin e shpejtësisë më të lartë .”Ky do të jetë ndryshim i madh për Tajlandën”, ka thënë Thanet Sorat, këshilltar i Komiteti të Transportit vendas. Ai ka shtuar se shpreson të shohë trenat e shpejtësisë së lartë 250 km në orë brenda 5 viteve të ardhshme. Projektet të cilat janë në punë aktualisht kanë në përdorim teknologjinë kineze, dhe synimi është ndërtimi i një infrastrukture që lidh Tajlandën me pjesën tjetër të Azisë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist