Tregu europian rikthen arin, këto janë shtetet që do të arrijnë fuqinë më të madhe!

Written by on 02/12/2019

Ari është kthyer në kryefjalën e bisedimeve të liderëve të Europës Lindore .Vetë këtë javë qeveria polake ka rikthyer në atdhe rreth 100 ton nga metali me vlerë duke ruajtur fuqinë ekonomike të saj. Nxitimi për të blerë metalin e verdhë pasqyron hapat e Rusisë dhe Kinës për të diversifikuar rezervat që tejkalojnë 3 bilion dollarët .Hungaria në vitet e fundit i ka dhjetëfishuar rezervat e arit , duke mos lënë pas Serbinë dhe Rumaninë.


Current track

Title

Artist

Background