Tregjet qe do te udheheqin sektorin turistik ne Egjipt!

Written by on 28/04/2018

Tregjet qe do te udheheqin sektorin turistik ne Egjipt!

Tregje si Lindja e Mesme, Amerika e Veriut dhe Afrika do te udheheqin industrine e turizmit ne Egjipt deri ne vitin 2021. Keto jane te dhenat e fundit te autoriteteve te turizmit ne kete destinacion. Midis viteve 2018 2021 rritja e turisteve nga Amerika e Veriut ne Egjipt llogaritet me 3.9% per te arritur ne rreth 400 mije. Rritja e masave te sigurise dhe permiresimi i cilesise se sherbimit ne atraksionet natyrore, kulturore e arkeologjike do te jene armet me te fort ate Egjiptit ne turizem. Ky vit pritet te mbyllet me rreth 10 milione turiste per kete vend.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist