Travel Planet, media e radhes qe promovon Shqiperine!

Written by on 07/07/2018

Travel Planet, media e radhes qe promovon Shqiperine!

 

Nga bregdeti i mrekullueshem, tek trashegimia kulturore dhe bota nenujore, Travel Planet eshte media e radhes qe promovon potencialet turistike te Shqiperise. Si nje destinacion i ri turistik dhe i pazbuluar dhe duke mos ofruar me vetem rere dhe det por gjithashtu tendenca te reja te industrise se turizmit, sikurse eshte ai turizmit te aventures, Shqiperia eshte futur bindshem ne listen e vendeve qe duhen vizituar. 2018 mund te cilesohet si viti i turizmit shqiptar. Ky vit ka nisur me nje shifer rekord te rritjes se numrit te turisteve.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist