Trashegimia kulturore terheq rekord turistesh ne vend

Written by on 06/08/2018

Trashegimia kulturore terheq rekord turistesh ne vend 

Trashegimia kulturore po kthehet ne nje nga pikat kyçe te ofertes turistike ne vend.Kjo vihet re ne shumefishimin e numrit te vizitoreve te huaj ne kala, parqet arkeologjike dhe muzete e vendit.Gjate tre mujorit te dyte te ketij viti, numri i vizitoreve drejt ketyre vendeve eshte rritur me 73% ose 136 mije turiste me shume se sa ne tre mujorin e dyte te vitit te kaluar.Numri i turisteve qe kane frekuentuar muzete eshte rritur me 48 mije, i atyre qe kane vizituar kalate apo monumentet e tjera te kultures eshte rritur me me shume se 39 mije, ndersa i turisteve qe kane vizituar parqet arkeologjike eshte shtuar me 47 mije.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist