Transporti do të jetë në një dimension tjetër duke filluar nga viti i ardhshëm!

Written by on 17/12/2019

 

 

Katari do të bëhet një nga vendet e para në botë me transport publik vetë-drejtues. Doha,kryeqyteti i vendit ka rënë dakort të zhvillojë infrastrukturë të gatshme për autobusët me emetim zero. Shërbimet e reja të autobusëve dhe taksive janë vendosur të operohen nga aplikacionet të cilat janë aktualisht në zhvillim nga filiali i Volswagen MOIA. Opsionet e reja të transportit në Doha do të shtojnë opsionet ekzistuese rreth qytetit. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist