Transporti Ajror Ndërkombëtar tregon humbjet katastrofike të 2020-ës

Written by on 05/08/2021

Transporti Ajror Ndërkombëtar ka zbuluar përmes Statistikave të tij më të fundit Botërore se 2020-ta ishte viti më i keq i regjistruar në lidhje me transportin ajror global. Pandemia COVID-19 në industrinë ajrore rezultoi në të ardhura të ulëta, trafik të kufizuar të udhëtarëve dhe humbje të konsiderueshme financiare.

Sipas raportit, për shkak të efektit shkatërrues që pati COVID-19 në sektor, vetëm 1.8 miliardë pasagjerë fluturuan gjatë vitit 2020, duke regjistruar në këtë mënyrë një rënie prej 60.2%  krahasuar me 4.5 milion pasagjerët që fluturuan në vitin 2019./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist