Transport publik falas për 1 muaj!

Written by on 01/12/2020

Duke filluar nga sot qarkullimi me autobus për qytetarët e Prishtinës do të jetë falas! Transporti falas do të përfshijë vetëm muajin dhjetor në kuadër të pandemisë së koronavirusit. Zbatimi i të gjitha rregullave dhe masave mbrojtëse kundër covid-19 mbeten në fuqi dhe janë të detyrueshme për secilin që udhëton me autobus. 


Current track

Title

Artist

Background