Toyota do te terheqe 1 milione makina me benzine nga tregu, probleme me rripin e motorit!

Written by on 05/09/2018

 

Toyota planifikon te terheqe rreth nje milion automjete, duke perfshire modelin e vet Prius, hibride me benzine, nga Japonia, Amerika e Veriut, Evropa dhe rajone te tjera, per shkak te nje problemi me rripin e motorit, qe mund te paraqese nje rrezik zjarri. Toyota tha se ne automjetet e prekura, pajimet e telave qe lidhen me njesine e kontrollit te fuqise hibride, mund te vijne ne kontakt me mbulesen ne piken e kyçjes. Nese pluhuri grumbullohet ne pelhuren e telave ose mbulesen, izolimi ne tela mund te konsumohet me kalimin e kohes per shkak te dridhjeve te automjeteve. Kjo mund te shkaktoje nje qark te shkurter elektrik, i cili mund te gjeneronte nxehtesi dhe te çonte ne nje rrezik zjarri.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist