TKOB zhvendoset ne Vlore per sezonin turistik!

Written by on 14/04/2018

TKOB zhvendoset ne Vlore per sezonin turistik!

Trupa e TKOB do te udhetoje kete vere drejt Vlores per te çuar pjeset me te mira te sezonit artistik e per te kenaqur jo vetem pushuesit e qytetit jugor, por edhe per te rritur turizmin ne kete zone.Kryetari i Bashkise se Vlores dhe Drejtoresha e TKOB lancuan sebashku kalendarin e turizmit kulturor qe kete sezon do te jete mjaft i pasur. Qe nga “Opera in Jeans” e deri tek ritmet popullore do te degjohen kete vere ne bregdetin e Vlores, qe eshte edhe pika me e vizituar ne vend gjate sezonit.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist